Få bedre kontakt med dine kunder

For å bidra til en god opplevelse for kunder er kundeservice sentral for enhver bedrift. Det er uenigheter om hvordan god kundeservice skal defineres, men noen stikkord er tilgjengelighet, intuitiv for kundene, lavterskel-tilbud, og enkelhet. Les mer her!

Kundeservice på kundens premisser

Så snart kunden får muligheten til å kommunisere på sin måte blir også meldingen tydeligere. Det er viktig at terskelen for kontakt er lav, og at bruken er intuitiv. Se for eksempel verktøyene til Kundo, som samler alt av kundeservice i en forståelig pakke for både kunde og bedrift.

Gjør bedriften din synlig

Slik vil du skape en følelse av felleskap rundt produktene eller tjenestene dine. Kundene vil bli engasjert av relevant innhold og få tilgang til eksperthjelp og informasjonen de trenger. Samtidig får du utbytte av å bli kjent med kundens interesser og innsikt. Du kan bruke denne disse til å forbedre eller videreutvikle ditt konsept.

Moderniser din bedrift

Moderne løsninger vil fjerne mye av arbeidsbelastningen fra bedriftens hender. FAQ-sider, chat-roboter, eller outsourcing vil gjøre både bedriftens jobb lettere, samt kundenes opplevelse raskere. Slike løsninger krever heller ikke at en medarbeider jobber spesialisert med hver eneste henvisning. Alt av kontakt med kunder blir samlet til en intuitiv oversikt og effektene vil merkes umiddelbart.