På tide med nytt porselen til hjemmet eller arbeidsplassen

Nytt servise i porselen slår aldri feil. Bytt ut det gamle du har hjemme med noe nytt og spennende som passer din stil. Det gamle servise kan du gi videre.

Nytt servise – ny stil

Det skal ikke mye til for å forandre på vibben hjemme. Å bytte ut porselenet er et enkelt grep. Hos Fyrklövern finner du en rekke ulike serviser som passer til enhver anledning. Fra fargesprakende tallerkner i porselen til duse serviser i steintøy. Uansett hvilken stil som passer til deg og ditt hjem så finner du porselen på nett som snakker til deg.

Og er du i tvil, hvorfor ikke ha to ulike serviser? Ett for spesielle anledninger, som når du inviterer venner over for en helaften med musikk. Og et til hverdagens mange enklere måltider.

Gi det videre

Når du bytter ut serviset hjemme trenger det gamle et nytt hjem. Hvis det er helt og pent, hvorfor ikke gi det nytt liv på arbeidsplassen? Er det en ting de aller fleste av oss vet, så er det at serviset på kontoret fort kan være både nitrist og oppbrukt.

Frisk opp skapet på jobben med “nytt porselen”, og gi ditt gamle nytt liv. Bra for miljøet, bra for lommeboka og hyggelig for arbeidsplassen!