Hvordan markedsføre ditt rockeband

Er du som meg og trenger litt ekstra hjelp eller inspirasjon slik at merkevaren din skiller seg ut ifra resten, les videre. Axon har siden 2006 hjulpet tusenvis av store og små foretak med profileringsartikler, og ble started for å revolusjonere hvordan man handler dette på nettet.

Ta bandet til neste nivå

Med et eget designteam tilbyr Axon hjelp med hele prosessen. Slik kan du jobbe deg frem til et produkt som er hva du er ute etter. Produktet må alltid godkjennes før det går i produksjon, og de tilbys gratis produktprøver, dette er for at du som kunde før kjøper det. Alt dette gir deg muligheten til å ta bandets merch til neste nivå

Finn det som passer

Velg noe som passer for deg. De har alt ifra klær, tilbehør og lightere, om du ønsker FairTrade og andre miljøvennlige produkter har Axon også dette.

99,2 % av leveransene i 2020 var på tide

99,2% av leveransene kom frem til rett tid, derfor trenger du ikke å bekymre deg for frister. Fri frakt er også garantert uansett hvor mye (eller lite) du bestiller. De tilbyr også lagring, og du vil alltid kunne forholde deg til en kontaktperson som har kontroll på dine produkter.